Heirloom roșii și vinete Gratin

Gratinul de roșii și vinete Heirloom este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de crengute de cimbru, brânză de capră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Heirloom Tomate Gratin, Heirloom roșii și Pecorino Gratin, și Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și Coulis de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Periați un vas mare de copt oval cu 1 lingură de ulei de măsline. Aranjați feliile de roșii și vinete într-un singur strat de cercuri concentrice suprapuse. Împrăștiați crenguțele de cimbru deasupra și condimentați cu sare și piper.
Stropiți deasupra restul de 3 linguri de ulei de măsline. Acoperiți cu folie și coaceți timp de aproximativ 30 de minute, sau până când vinetele sunt abia fragede și roșiile și-au exudat sucurile.
Descoperiți gratinul și coaceți timp de aproximativ 25 de minute mai mult sau până când sucurile s-au evaporat și legumele sunt foarte fragede.
Presărați brânza de capră deasupra și coaceți aproximativ 10 minute, sau până se rumenesc ușor.
Se servește cald sau la temperatura camerei.