Heavenly Strawberry Jelly Roll
Heavenly Strawberry Jelly Roll este un fără gluten desert. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 42 de porții cu 70 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 42 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri angel food, zahăr pudră, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Strawberry Jelly Roll, Rulou De Tort De Ciocolată Ceresc, și Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Linie 15x10x1-inch tigaie cu hârtie pergament; spray cu spray de gătit. Se prepară aluat tort ca regia pe ambalaj; se toarnă în tigaie pregătit.
Întindeți aluatul pentru a acoperi fundul tigaiei. (Pan va fi plin.)
Coaceți 20 până la 22 min. sau până când partea de sus este maro auriu și tort izvoare înapoi atunci când atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 30 min.
Cerneti zaharul peste prosopul de bucatarie curat. Răsturnați tortul imediat pe prosop; scoateți tigaia. Îndepărtați cu grijă pergamentul. Începând de la o parte lungă, înfășurați tortul și prosopul împreună. Se răcește complet. Rezervați 1 cană de fructe de pădure; tocați grosolan fructele rămase.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un bol mediu cu biciul 2 min. La frigider 5 min. Se amestecă în 1 cană bici rece și fructe de padure tocate. Desfaceți tortul; scoateți prosopul.
Întindeți amestecul de fructe de pădure peste tort, lăsând chenarul de 1 inch în jurul tuturor părților. Tort Reroll; înveliți în folie de plastic. La frigider 1 oră. Desfaceți chiar înainte de servire; așezați, cu cusătura în jos, pe platou. Frost cu biciul rece rămas. Sus cu fructe de padure rezervate.