Havarti La Grătar Și Ciuperci

Havarti La Grătar Și Ciuperci
Havarti la grătar și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 420 calorii, 23g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de secară de ceapă, roșii, brânză havarti și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Sparanghel aburit și ciuperci cu brânză Havarti Daneză, Trei Havarti brânză la grătar s, și Burgeri Havarti la grătar în Pitas.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătate din brânză pe patru felii de pâine; se acoperă cu roșii, ciuperci și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2
Răspândiți exteriorul sandvișurilor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Într-o tigaie mare, prăjiți sandvișurile la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau se rumenesc și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista