Hash de somon afumat cu vinetă de mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Hash de somon afumat cu vinaigretă de mărar. Această rețetă face 4 porții cu 260 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți caviar de somon, hrean, somon scoțian afumat la rece tăiat în centru în 1 bucată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Mărar Afumat-Somon Hash, Mic dejun Hash cu somon afumat și mărar, și Somon afumat și mărar Hash cu ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați somonul transversal în benzi de 1 inch. Într-o cratiță medie cu apă clocotită, braconați somonul până când este fiert, aproximativ 2 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și rupeți în fulgi mari.
Prăjiți ardeiul gras roșu direct peste o flacără scăzută de gaz sau sub broiler, întorcându-se ocazional, până când este ușor carbonizat peste tot, aproximativ 15 minute.
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la abur timp de 15 minute. Curățați, miez și semințe ardeiul.
Tăiați în zaruri de 1/4 inch.
Într-un mini robot de bucătărie, curățați 1 lingură de mărar cu sucul de lămâie și șalota. Într-un flux lent și constant, adăugați 2 linguri plus 2 lingurițe de ulei de măsline și procesați până la emulsionare. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o cratiță prevăzută cu un coș cu aburi, aduceți 1 inch de apă la fierbere.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Într-un castron mediu, aruncați cartofii cu ardeiul gras prăjit, somonul în fulgi, hreanul și restul de 2 linguri de mărar. Se condimentează cu piper.
Încălziți o tigaie mare din fontă.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și încălziți până la sclipire.
Adăugați amestecul de hash într-un strat uniform și prăjiți la foc moderat până când sunt aurii și crocante pe fund, aproximativ 3 minute. Răzuiți hash - ul și întoarceți-l; continuați să prăjiți până devine auriu și crocant peste tot, cu aproximativ 8 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se transferă în farfurii. Acoperiți hash-ul cu ouăle pocate, stropiți cu vinaigreta și garnisiți cu caviarul de somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.