Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Hash de somon afumat cu vinaigretă de mărar. Această rețetă face 4 porții cu 260 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți caviar de somon, hrean, somon scoțian afumat la rece tăiat în centru în 1 bucată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Mărar Afumat-Somon Hash, Mic dejun Hash cu somon afumat și mărar, și Somon afumat și mărar Hash cu ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați somonul transversal în benzi de 1 inch. Într-o cratiță medie cu apă clocotită, braconați somonul până când este fiert, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie și rupeți în fulgi mari.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Prăjiți ardeiul gras roșu direct peste o flacără scăzută de gaz sau sub broiler, întorcându-se ocazional, până când este ușor carbonizat peste tot, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la abur timp de 15 minute. Curățați, miez și semințe ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați în zaruri de 1/4 inch.
6
Într-un mini robot de bucătărie, curățați 1 lingură de mărar cu sucul de lămâie și șalota. Într-un flux lent și constant, adăugați 2 linguri plus 2 lingurițe de ulei de măsline și procesați până la emulsionare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Într-o cratiță prevăzută cu un coș cu aburi, aduceți 1 inch de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Într-un castron mediu, aruncați cartofii cu ardeiul gras prăjit, somonul în fulgi, hreanul și restul de 2 linguri de mărar. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Încălziți o tigaie mare din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
11
Adăugați amestecul de hash într-un strat uniform și prăjiți la foc moderat până când sunt aurii și crocante pe fund, aproximativ 3 minute. Răzuiți hash - ul și întoarceți-l; continuați să prăjiți până devine auriu și crocant peste tot, cu aproximativ 8 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se transferă în farfurii. Acoperiți hash-ul cu ouăle pocate, stropiți cu vinaigreta și garnisiți cu caviarul de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Caviar De Somon
Ou Fiert
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.