Haricot Vert, Edamame și salată de cartofi Violet
Haricot Vert, Edamame și salata de cartofi violet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 233 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți edamame în păstăi, mentă, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Salată Heirloom de roșii și Haricot Vert, Salată Vert De Orz, Porumb Și Haricot, și Salată Radicchio Și Haricot Vert Cu Nuci Confiate.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece. Fierbeți fasolea edamame sau fava într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, 1 până la 3 minute.
Transferați cu o lingură cu fante în apă cu gheață. Scoateți edamame sau curățați piei exterioare dure din fasolea fava.
Aduceți cartofii și suficientă apă sărată pentru a acoperi cu 1 1/2 inci la fierbere și gătiți la foc mic până aproape fraged, 15 până la 20 de minute. (Cartofii vor continua să gătească puțin după ce au fost scoși din apă. Aveți grijă să nu gătiți prea mult sau cartofii se vor rupe atunci când sunt tăiați felii.)
Transferați cu o lingură cu fante în apă cu gheață pentru a se răci.
În timp ce cartofii se gătesc, tăiați vârfurile haricots și înjumătățiți în diagonală transversal. Gatiti in 2 loturi intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute (fasolea verde obisnuita va dura mai mult timp pentru a fi gatita).
Transferați în apă cu gheață pentru a se răci.
Chiar înainte de servire, tăiați cartofii în felii groase de 1/3 inch și aruncați toate ingredientele împreună într-un castron mare cu sare și piper după gust.
* Legumele pot fi gătite cu 1 zi înainte și refrigerate separat în pungi de plastic sigilabile. Nu feliați cartofii până chiar înainte de servire.