Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hardcore Feijoadan. Această rețetă servește 6 și costă 2,98 USD pe porție. O porție conține 748 calorii, 37g de proteine, și 36g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ardei gras, chorizo sud-american și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Vegan Feijoada, Foc De Tabără Feijoada, și Feijoada Braziliană.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă 1/4 cană sare kosher într-un galon de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Adăugați fasolea și lăsați să se înmoaie peste noapte (cel puțin 12 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Scurgeți și clătiți.
4
Combinați fasolea înmuiată, părțile de porc, cârnații, carnea de vită, ceapa, piperul, ceapa, coriandrul, roșiile și frunzele de dafin într-o oală mare. Acoperiți cu apă cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic și gătiți, completând cu apă, după cum este necesar, pentru a menține fasolea complet scufundată până când fasolea este complet fragedă și lichidul este negru intens, aproximativ 6 până la 8 ore. Condimentează după gust cu sare (probabil că nu vei mai avea nevoie, în funcție de cât de sărate erau părțile tale de porc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Ulei Vegetal
Ghimbir întreg, Zdrobit
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Serviți cu orez, pene portocalii, verdeață, sos fierbinte și farofa. Feijoada este excelent reîncălzit.