Hardcore Feijoada

Hardcore Feijoada
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hardcore Feijoadan. Această rețetă servește 6 și costă 2,98 USD pe porție. O porție conține 748 calorii, 37g de proteine, și 36g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ardei gras, chorizo sud-american și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Vegan Feijoada, Foc De Tabără Feijoada, și Feijoada Braziliană.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă 1/4 cană sare kosher într-un galon de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Adăugați fasolea și lăsați să se înmoaie peste noapte (cel puțin 12 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Scurgeți și clătiți.
4
Combinați fasolea înmuiată, părțile de porc, cârnații, carnea de vită, ceapa, piperul, ceapa, coriandrul, roșiile și frunzele de dafin într-o oală mare. Acoperiți cu apă cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic și gătiți, completând cu apă, după cum este necesar, pentru a menține fasolea complet scufundată până când fasolea este complet fragedă și lichidul este negru intens, aproximativ 6 până la 8 ore. Condimentează după gust cu sare (probabil că nu vei mai avea nevoie, în funcție de cât de sărate erau părțile tale de porc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Serviți cu orez, pene portocalii, verdeață, sos fierbinte și farofa. Feijoada este excelent reîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
VerziiVerzii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista