Rețeta hamburgerilor greci este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 485 calorii, 29G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Hamburgeri Greci, Hamburgeri Umpluți Greci, și Hamburgeri Umpluți Cu Greacă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați carnea de vită măcinată, brânza feta, brânza de capră, 2 linguri suc de lămâie, ulei de măsline, oregano și usturoi împreună într-un castron mare folosind mâinile. Formați carnea în 4 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Feta
Brânză De Capră
Carne De Vită Măcinată
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Amestecați iaurtul grecesc, castravetele și 3 linguri de suc de lămâie împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc
Suc De Lămâie
Castravete
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți o tigaie la foc mediu timp de aproximativ 2 minute; gătiți burgeri la gradul dorit de coacere, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).