Hamantaschen
Hamantaschen ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 163 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, smochine, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Hamantaschen, Hamantaschen, și Hamantaschen.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; bate la viteza medie a unui mixer 2 minute sau până când este ușor și pufos.
Adăugați ou; bate la viteză mare 1 minut sau până când amestecul este foarte neted.
Combinați făina, praful de copt și sarea și adăugați la amestecul de zahăr, bătând la viteză mică doar până când amestecul de făină este umed. Împărțiți aluatul în jumătate și modelați ușor fiecare porție într-o bilă. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți 8 ore sau peste noapte.
Așezați smochinele într-un robot de bucătărie și pulsați de 6 ori sau până când sunt tocate. Cu procesorul pornit, adăugați încet 3 linguri de zahăr, apă, sirop de porumb și suc de lămâie prin jgheabul alimentar și procesați până la omogenizare, răzuind părțile laterale ale bolului procesorului de două ori. Puneți amestecul de smochine într-un castron; acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Formați fiecare bilă de aluat într-un buștean de 10 inci.
Îndepărtați folia de plastic; tăiați fiecare buștean în felii de 10 (1 inch). Formați rapid feliile în 20 de bile; așezați pe o tavă tapetată cu hârtie de ceară. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați fiecare bilă de aluat între 2 foi de hârtie de ceară și aplatizați la un cerc de 3 1/2 inch. Lingură 1 lingură de nivel amestec de smochine în centrul fiecărui cerc. Cu mâinile făinoase, pliați aluatul peste umplutură pentru a forma un triunghi și prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Așezați triunghiuri la distanță de 2 inci pe foi de copt acoperite cu spray de gătit și coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când produsele de patiserie sunt ușor rumenite.
Scoateți din tigăi și răciți pe un suport de sârmă.