Halibut Învelit În Romaine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul învelit în Romaine. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. O porție conține 253 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, lămâie, frunze de romaine exterioare fără cusur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut învelit în verdeață, Halibut Învelit În Cartofi, și Halibut Învelit În Phyllo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F și înveliți în interiorul unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci sau gratinat cu 1 lingură de unt.
Tăiați 2 felii subțiri din fiecare jumătate de lămâie și stoarceți sucul din lămâia rămasă.
Se amestecă împreună restul de 2 linguri de unt, 1 linguriță de suc de lămâie și șalotă și se condimentează bine cu sare și piper.
Presărați vasul cu sucul rămas.
Gatiti salata verde intr-o oala mare cu apa clocotita sarata 1 minut. Transferați imediat cu clești într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci.
Scurgeți salata verde și tăiați coastele, lăsând intacte 1 inch de frunze.
Întindeți 1 frunză de salată pe lungime pe o suprafață de lucru.
Așezați o altă frunză pe prima frunză, suprapunându-se suficient pentru a acoperi orice găuri (folosiți 2 frunze suplimentare dacă este necesar). Condimentați 1 bucată de halibut cu sare și piper și așezați transversal în centrul salatei.
Întindeți vârful de pește cu o pătrime de unt de șalotă. Înfășurați salata peste pește pentru a forma un pachet (nu vă faceți griji dacă capetele nu sunt acoperite de salată) și transferați-le în vasul de copt. Faceți încă 3 pachete în același mod, aranjându-le aproape împreună în vasul de copt.
Completați fiecare pachet cu o felie de lămâie. Acoperiți pachetele cu o foaie de hârtie de ceară sau pergament, apoi acoperiți bine vasul cu folie.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când centrele pachetelor sunt doar ferme la atingere, 15 până la 20 de minute, în funcție de grosimea peștelui.
Se servește cu sucuri de tigaie turnate peste pachete.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.