Halibut Stroganoff

Halibut Stroganoff
Halibut Stroganoff este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 5.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 583 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, halibut, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza înghețată de grăsime redusă, puteți urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată ușoară: 10 pași simpli pentru perfecțiunea fără zahăr și Gluten, Partea 2 ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil bască cu fasole albă și sos de plante medicinale), Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia Stroganoff rusă de către un bucătar francez, acest favorit de familie în jurul casei mele, și Aproape Stroganoff.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de apă sărată se fierbe fidea de ou până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge bine.
3
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare se sotează untul, ceapa și usturoiul până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați făină și ciuperci. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Adăugați supa de ciuperci în cratiță, fierbeți descoperit 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați halibutul fiert și amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
HalibutHalibut
7
Căldură prin. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Serviți sosul peste tăiței de ou, presărați pătrunjel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista