Halibut prăjit cu salată de mazăre și mentă

Halibut prăjit cu salată de mazăre și mentă
Halibutul prăjit cu salată de Pean și mentă este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 445 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, fileuri de halibut tăiate în centru, șobolani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Salată de Halibut și piersici cu vinetă de Lămâie-Mentă, Salată De Mazăre Rece, și Halibut prăjit lent cu sparanghel ras și salată de fenicul.

Instrucțiuni

1
Pește: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie mică de copt sau un vas de copt din sticlă cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron mic, bateți împreună sucul de lămâie, 3 linguri de ulei de măsline, usturoi, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se toarnă amestecul într-o pungă de plastic sigilabilă sau într-un vas de copt din sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4
Adăugați halibutul și acoperiți-l cu amestecul de lămâie. La frigider 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
5
Scoateți halibutul din marinată și aranjați-le pe foaia de copt pregătită. Prăjiți până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
HalibutHalibut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați șalotele și ardeiul gras roșu. Condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand urechile sunt moi si translucide, aproximativ 6 minute. Opriți focul, apoi adăugați mazărea, menta tocată, coaja de lămâie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4
Puneți salata pe 4 farfurii și acoperiți cu halibutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
5
Garnisiți cu crengute de mentă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista