Halibut prăjit cu cartofi dulci glazurați Miso

Halibut prăjit cu cartofi dulci glazurați Miso
Halibutul prăjit cu cartofi dulci glazurați cu Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 10 și costă $ 8.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 403 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, frunze de cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miso-Halibut glazurat cu castraveți feliați, Miso-Halibut glazurat cu ulei de arpagic și orez negru, și Cartofi Dulci Glazurați Prăjiți La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți halibutul într-un vas mare de mică adâncime și frecați fripturile peste tot cu uleiul de măsline și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
HalibutHalibut
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
4
Într-un castron mare, bateți untul topit cu sake, mirin, sos de soia și miso până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați cartofii dulci și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
6
Întindeți cartofii dulci pe o foaie mare de copt antiaderentă și prăjiți-i timp de 35 de minute, rotind o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Cu puțin timp înainte de servire, încălziți o tigaie din fontă până aproape de fumat. Condimentați fripturile de halibut cu sare și piper și grătar, întorcându-le o dată, până când sunt doar fierte, aproximativ 7 minute. Aruncați cartofii dulci cu sucul de lămâie și frunzele de pătrunjel. Puneți fripturile de halibut pe farfurii și acoperiți cu Slaw cu cinci legume. Lingurați cartofii dulci alături și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate51
Revista