Halibut prăjit cu cartofi dulci glazurați Miso

Halibutul prăjit cu cartofi dulci glazurați cu Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 10 și costă $ 8.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 403 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, frunze de cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miso-Halibut glazurat cu castraveți feliați, Miso-Halibut glazurat cu ulei de arpagic și orez negru, și Cartofi Dulci Glazurați Prăjiți La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți halibutul într-un vas mare de mică adâncime și frecați fripturile peste tot cu uleiul de măsline și cimbru.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Într-un castron mare, bateți untul topit cu sake, mirin, sos de soia și miso până se combină.
Adăugați cartofii dulci și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți cartofii dulci pe o foaie mare de copt antiaderentă și prăjiți-i timp de 35 de minute, rotind o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Cu puțin timp înainte de servire, încălziți o tigaie din fontă până aproape de fumat. Condimentați fripturile de halibut cu sare și piper și grătar, întorcându-le o dată, până când sunt doar fierte, aproximativ 7 minute. Aruncați cartofii dulci cu sucul de lămâie și frunzele de pătrunjel. Puneți fripturile de halibut pe farfurii și acoperiți cu Slaw cu cinci legume. Lingurați cartofii dulci alături și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio