Halibutul picant copt în Phyllo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 258 calorii, 34G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper cayenne, miere, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Halibut Învelit În Phyllo, Halibut condimentat Indian în Phyllo, și Pătrate Phyllo Cu Ou Copt, Spanac Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron, combinați maioneză, piper cayenne, pudră de chile, suc de lămâie, coriandru, mentă, miere, sare și piper; pus deoparte. Înveliți ușor 6 foi de aluat phyllo dezghețat cu spray de gătit. Faceți 2 stive de 3 foi de filo; tăiați stivele în jumătate. Înveliți fileurile de halibut pe 1 parte cu 1 linguriță amestec de mayo; așezați fiecare file în mijlocul fiecărei stive de filo, cu mayo în jos. Tăiați excesul de aluat; pliați într-un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Halibut
Praf De Chili
Spray De Gătit
Filo Patiserie
Suc De Lămâie
Maioneză
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Piper
Aluat
Miere
Mentă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați fiecare pachet, cu cusătura în jos, pe o tigaie acoperită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 20-25 de minute sau până când aurul și peștele sunt gătite.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.