Halibut mediteranean cu Pilaf de orez cu ciuperci

Halibut mediteranean cu Pilaf de orez cu ciuperci
Halibutul mediteranean cu pilaf de orez cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 377 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de vinaigretă grecească, file de halibut, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pilaf De Orez Cu Ciuperci, Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci, și Ciuperci-Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Stropiți 2 Linguri. îmbrăcarea peste pește într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți 15 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, gătiți ciupercile în pansamentul rămas în tigaie medie 3 până la 4 min. sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați apă; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul și mazărea; acoperi. Se fierbe la foc mic 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 min.
6
Puneți amestecul de orez pe farfurii de servire; acoperiți cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista