Halibutul mediteranean cu pilaf de orez cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 377 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de vinaigretă grecească, file de halibut, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pilaf De Orez Cu Ciuperci, Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci, și Ciuperci-Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Stropiți 2 Linguri. îmbrăcarea peste pește într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți 15 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, gătiți ciupercile în pansamentul rămas în tigaie medie 3 până la 4 min. sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați apă; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul și mazărea; acoperi. Se fierbe la foc mic 5 min.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.