Rețeta Halibut la grătar cu Salsa de piersici și piper ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 40 minute. O porție conține 263 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, boia de ardei, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Halibut cu Salsa de piersici Zesty, Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar, și Halibut la grătar cu gust de trei ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 9 ingrediente; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
2
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire.
3
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Pentru a pregăti peștele, combinați 4 lingurițe de suc, ulei, boia de ardei și 1 cățel de usturoi într-un vas de copt mare, puțin adânc, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Suc
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bateti
5
Adăugați pește în amestecul de suc; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Pește
6
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pește
7
Presărați peștele uniform cu 3/8 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
8
Așezați peștele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.