Halibut la grătar cu Salsa de piersici și piper

Halibut la grătar cu Salsa de piersici și piper
Rețeta Halibut la grătar cu Salsa de piersici și piper ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 40 minute. O porție conține 263 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, boia de ardei, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Halibut cu Salsa de piersici Zesty, Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar, și Halibut la grătar cu gust de trei ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 9 ingrediente; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire.
3
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Pentru a pregăti peștele, combinați 4 lingurițe de suc, ulei, boia de ardei și 1 cățel de usturoi într-un vas de copt mare, puțin adânc, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SucSuc
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BatetiBateti
5
Adăugați pește în amestecul de suc; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
PeștePește
6
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
7
Presărați peștele uniform cu 3/8 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
8
Așezați peștele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Serviți pește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista