Halibut la grătar cu Harissa cu ardei roșu la grătar

Halibut la grătar cu ardei roșu la grătar Harissa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coriandru măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Halibut la grătar cu gust de trei ardei, Halibut la grătar cu Salsa de piersici și piper, și Pachete de Halibut și folie de dovlecei cu piper de lămâie la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Infilați jalapele și cățelul de usturoi pe frigarui metalic.
Ungeți jalapele aproximativ, usturoiul, peștele și ardeii grași roșii cu ulei; se presară sare și piper.
Presărați pește cu 1/2 linguriță de chimen și 1/2 linguriță de coriandru. Grill pește,ardei gras, jalape și usturoi până când legumele sunt fragede și carbonizate și peștele este doar gătit, aproximativ 4 minute pe parte pentru pește și 8 minute pe parte pentru legume. Lămâie la grătar, tăiată cu fața în jos, până se carbonizează, aproximativ 3 minute.
Transferați peștele pe farfurie și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Cojiți părțile carbonizate ale pielii din ardeii grași și tăiați tulpina din jalapeincormalo și transferați-le în blender, aruncând coaja și tulpina.
Adăugați cățelul de usturoi, restul de 1/4 cană de ulei, 1 1/2 lingurițe de chimen și 1 1/2 lingurițe de coriandru în blender. Procesați până se formează piure grosier. Sos de sezon generos la gust cu sare și piper.
Așezați 1 file de pește pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Strângeți lămâia la grătar. Puneți sosul peste pește și serviți.
O porție conține următoarele: calorii (kcal)445,46; % calorii din grăsimi
4; grăsime (g) 35,81; grăsimi saturate (g)5,71; colesterol (mg)70,25; carbohidrați (g)7,07; fibre dietetice (g)3,03; zaharuri totale (g)2,51; carbohidrați neți (g)4,04; proteine (g)23,20
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio