Halibut la grătar cu fenicul, roșii și Rouille de usturoi prăjită
Halibut la grătar cu fenicul, roșii și usturoi prăjit Rouille este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 221 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vin, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu roșii și fenicul, Halibut cu fenicul, ardei și roșii, și Halibut cu morcovi, fenicul, lămâie și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 3 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați ceapă, fenicul și usturoi și gătiți, amestecând ocazional, până când este foarte moale, aproximativ 15 minute.
Adăugați vin, coajă de portocală, cimbru și șofran; se fierbe la foc mediu-mare, amestecând des, până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute.
Adăugați roșii și sare și piper după gust; reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional ușor, doar până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Între timp, pregătiți un grătar pentru căldură directă medie-mare (aproximativ 450; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 4 până la 6 secunde); grătar cu ulei bine. Frecați halibutul peste tot cu ulei și presărați sare și piper.
Așezați halibutul pe grătarul de gătit; închideți capacul dacă utilizați un grătar cu gaz. Gatiti, rotind usor o data, doar pana cand pestele este opac, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiat pentru a testa), 6 pana la 10 minute in total.
Puneți legumele pe farfurii și acoperiți cu halibut; garnisiți cu verdeață de fenicul dacă doriți.