Halibut La Grătar Cu Cremă De Coriandru

Halibut La Grătar Cu Cremă De Coriandru
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Halibut la grătar cu cremă de coriandru ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 414 calorii, 32g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, chimen, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Halibut la grătar cu sos de usturoi-coriandru, Halibut Marinat La Grătar Cu Maioneză Picante-Cilantro, și Quesadillas de rață la grătar cu cremă de coriandru.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista