Halibut Glazurat Cu Grătar Din Malaezia

Halibut Glazurat Cu Grătar Din Malaezia
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Halibutul glazurat cu grătar din Malaezia ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 179 calorii, 32g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $5.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos hoisin, file de halibut, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare sunt Fripturi de Halibut sau somon la grătar, Halibut cu sos de roșii la grătar și mămăligă cu miere-muștar, și Halibut la grătar, vinete și Baby Bok Choy cu sos de grătar coreean.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile de pește uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
SareSare
2
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pește în tigaie; sotati 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați sucul de lămâie și următoarele 7 ingrediente (prin amidon de porumb) într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând bine; se aduce la fierbere. Gatiti 20 de secunde, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Ungeți aproximativ 1 lingură de sos peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
7
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista