Halibut fript cu lămâie și ierburi

Halibut fript cu lămâie și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul fript cu lămâie și ierburi. Această rețetă servește 2 și costă 8,11 USD pe porție. O porție conține 483 calorii, 43G de proteine, și 33g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, pătrunjel, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Halibut fript cu ierburi de vară, Halibut Fript Cu Sos Cald De Șalotă De Lămâie, și Halibut Fript Cu Gust De Măsline Verzi Și Quinoa Picantă Cu Lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista