Halibut fript cu crustă de brânză de capră

Halibut fript cu crustă de brânză de capră
Halibutul fript cu crustă de brânză de capră este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 100g de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1236 calorii. Pentru $18.42 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper de lămâie, fripturi de halibut, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Halibut fript cu crustă de brânză de capră, Smochine Fripte Cu Brânză De Capră, și Halibut Cu Mango Și Brânză De Capră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mic, amestecați împreună brânza de capră, piperul de lămâie și sarea. Bateți acest lucru uniform peste vârfurile fripturilor de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați fripturile pe o foaie de copt. Scoateți bucăți mici de unt și așezați-le deasupra stratului de brânză, folosind aproximativ 1 lingură per friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se fierbe timp de 8 până la 10 minute pe inch de grosime a fripturilor. Veți ști că sunt gata când brânza este rumenită și peștele poate fi fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
În timp ce peștele se gătește, combinați untul rămas, sucul de lămâie, crema de brânză, laptele și arpagicul într-o cratiță mică. Gatiti in timp ce amestecati la foc mic pana cand totul este topit si neted. Puneți sosul pe farfurii și așezați fripturile de halibut deasupra pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate50
Revista