Halibut Florentin
Dacă $7.88 pe portie se încadrează în bugetul dvs., halibut Florentin ar putea fi un spectaculos pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 744 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, parmezan, smântână jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Ou Florentin, și Ravioli Florentini pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.