Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul fiert în bulion de fenicul. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $9.01 pe portie. O porție conține 456 calorii, 48G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de fileuri de halibut, semințe de fenicul, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Halibut Fiert În Bulion De Legume, Halibut Fiert În Bulion Fierbinte Și Acru, și Halibut fiert în bulion de lămâie-cimbru pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.