Halibut cu unt de lămâie și șalotă crocantă

Halibut cu unt de lămâie și șalotă crocantă
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Halibutul cu unt de lămâie și șalotă crocantă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 850 calorii. Pentru $14.39 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pene de lămâie, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel Cu Șalotă Crocantă Și Lămâie Meyer, Fasole verde cu ceapă glazurată în unt de lămâie-mărar, și Saut halibut cu ulei de lamaie-Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți împreună sucul de lămâie, sarea, piperul, coaja de lămâie și untul într-un bol mediu adânc până se amestecă bine (amestecul va fi ca un sos gros). Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, sarea, piperul și usturoiul într-un vas de sticlă de 8 pe 8 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
2
Bateti marinata pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați halibutul și întoarceți-l de mai multe ori pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
4
Lăsați să stea 15 până la 20 de minute.
5
Combinați uleiul de struguri și șalotele într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand des, pana cand uleiul se incalzeste si urechile devin maro auriu, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Transferați șalotele cu o lingură pliată pe mai multe straturi de prosoape de hârtie pentru a se scurge și a fi crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Se presară cu sare și piper chiar înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă uscată la foc mediu-mare. Ridicați halibutul din marinată, lăsând excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați halibutul în tigaia fierbinte și căutați 3 minute. Întoarceți peștele folosind o spatulă metalică flexibilă. Căutați până când este încă ușor roz în centru, cu aproximativ 3 minute mai mult, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Transferați halibutul pe farfurii. Se acoperă cu o păpușă generoasă de unt de lămâie și se îngrămădesc șalotele alături sau se împrăștie în jurul peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
HalibutHalibut
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
11
Garnisiți cu pene de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista