Halibut cu sos de patrunjel-lamaie
Halibutul cu sos de pătrunjel-lămâie este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție conține 408 calorii, 34G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 8.45 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fripturi groase de halibut, smântână grea, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Halibut Ranch cu sos Tartar de lămâie-pătrunjel, Halibut Fiert Cu Usturoi Dulce, Pătrunjel Și Lămâie, și Halibut de unt cu crustă de cimbru cu sos de pătrunjel.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați apa și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 6 minute.
Adăugați smântâna și fierbeți până se reduce cu o treime, aproximativ 6 minute.
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
Se amestecă pătrunjelul în cratiță.
Transferați sosul într-un blender și piureul grosier. Întoarceți sosul în cratiță. Se amestecă sucul de lămâie, se condimentează sosul cu sare și piper și se menține cald.
În fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente, încălziți 1 lingură de ulei rămas până la sclipire. Condimentați halibutul cu sare și piper și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 4 minute.
Transferați halibutul pe farfurii.
Se servește cu sosul de pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.