Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu Salsan de pepene verde. Această rețetă servește 4. Pentru $11.81 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 422 calorii, 64G de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pepene verde, oțet de vin, fripturi de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Halibut La Grătar Cu Salsa De Pepene Verde, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Halibut De Susan De Ghimbir Cu Murături Picante De Pepene Verde.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.