Halibut cu roșii, rozmarin și dovlecei în pachete de folie

Halibutul cu roșii, rozmarin și dovlecei în pachete de folie este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $7.39 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii cherry, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Halibut, Spanac Și Roșii În Pachete De Folie, Pachete Cu Folie De Parmezan De Dovlecel, și Pește La Cuptor Cu Roșii Și Tomatillos În Pachete De Folie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu (350 până la 400). Aranjați foi de 4 (12 inci lungime) folie de aluminiu rezistentă pe suprafața de lucru. Împărțiți primele 3 ingrediente uniform între foi de folie. Se acoperă cu fileuri de halibut; presărați fileurile uniform cu sare și piper. Împărțiți usturoiul uniform între fileuri; acoperiți fiecare cu o crenguță de rozmarin și stropiți cu ulei. Adunați părțile laterale ale foliei peste pește și legume pentru a le acoperi complet; crimpați marginile pentru a sigila pachetele.
Puneți pachetele de pește pe grătar. Gatiti, intorcand o data, 10-12 minute sau pana cand legumele sizzling in pachete si pestele este opac pe tot parcursul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.