Halibutul cu praz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 414 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, praz gros, file de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Halibut cu morcovi și praz, Halibut Cu Morcovi Și Praz En Papillote, și Halibut Confit cu praz, coriandru și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați uleiul de măsline în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați prazul și 1/2 linguriță sare kosher în tigaie; acoperiți și gătiți 6 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 3/4 cană de apă în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 6 minute sau până când prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc. Se amestecă stafidele, oțetul și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.