Halibut cu praz
Halibutul cu praz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 414 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, praz gros, file de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Halibut cu morcovi și praz, Halibut Cu Morcovi Și Praz En Papillote, și Halibut Confit cu praz, coriandru și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați uleiul de măsline în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați prazul și 1/2 linguriță sare kosher în tigaie; acoperiți și gătiți 6 minute, amestecând ocazional.
Adăugați 3/4 cană de apă în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 6 minute sau până când prazul este fraged.
Se ia de pe foc. Se amestecă stafidele, oțetul și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat; păstrați cald.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți peștele cu amestec de praz.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.