Halibut cu Pesto de Nasturel

Halibut cu Pesto de Nasturel
Halibutul cu Pesto de Nasturel este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, roșii cherry, năsturel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Halibut cu Pesto de năsturel și Rețetă de fasole Cannellini, Fripturi De Halibut Cu Citrice, Nasturel Și Măsline Negre, și Pesto De Nasturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți năsturelul și scurgeți-l bine. Alegeți crenguțe fragede din tulpini și tăiați - le în lungimi de 3 până la 4 inci; ar trebui să aveți 1 1/2 până la 2 căni crenguțe. Tăiați grosolan nasturelul și tulpinile rămase; ar trebui să aveți 1/3 până la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți năsturelul tocat, uleiul de măsline, nucile de pin, coaja de lămâie și usturoiul până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Clătiți peștele și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Tăiați în patru bucăți egale. Așezați ușor într - o tigaie unsă de 10 pe 15 inci. Rezervați 2 linguri pesto; întindeți restul în mod egal peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, clătiți și tăiați roșiile; tăiați fiecare în jumătate. Într-un castron, amestecați crenguțe de năsturel, roșii și pesto rezervat. Lingurați în mod egal pe patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Cu o spatulă largă, transferați peștele în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
10
Garnisiți cu pene de lămâie pentru a stoarce peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista