Halibutul cu morcovi, fenicul, lămâie și usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 160 de calorii, 22g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână morcovi, roșii cherry, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Halibut cu morcovi, fenicul, lămâie și usturoi, Halibut cu salată de lămâie-fenicul, și Halibut la grătar cu fenicul, roșii și Rouille de usturoi prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 450 F. Linie mare foaie de copt cu ramă cu folie, lăsând consola atâta timp cât foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Periați folia cu 1 lingură de ulei. Împrăștiați fenicul feliat în centrul foliei ca pat pentru pește. Fenicul de sus cu felii de lămâie, apoi pește, distanțându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Lămâie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
4
Presărați morcovi peste pește; aranjați roșiile în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Morcov
Pește
5
Stropiți 3 linguri de ulei peste pește și roșii. Se acoperă cu 16 crenguțe de cimbru. Acoperiți peștele cu folie și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Tomate
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți peștele până când este opac în centru, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Între timp, amestecați restul de 3/4 cană de ulei de măsline și usturoi în blender până se omogenizează. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Usturoi
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Deschideți pachetul de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Stropiți tot sosul peste pește și legume. Resigilați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Lăsați peștele să se răcească la temperatura camerei 1 oră. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
11
Aruncați crenguțele de cimbru. Folosind spatula mare, transferați 1 file de pește cu bază de fenicul pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Împărțiți roșiile, morcovii și sosul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
File De Pește
Tomate
Morcov
Fenicul
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Garnisiți peștele cu pene de lămâie și frunze de fenicul.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.