Halibut cu morcovi, fenicul, lămâie și usturoi

Halibut cu morcovi, fenicul, lămâie și usturoi
Halibutul cu morcovi, fenicul, lămâie și usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 160 de calorii, 22g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână morcovi, roșii cherry, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Halibut cu morcovi, fenicul, lămâie și usturoi, Halibut cu salată de lămâie-fenicul, și Halibut la grătar cu fenicul, roșii și Rouille de usturoi prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 450 F. Linie mare foaie de copt cu ramă cu folie, lăsând consola atâta timp cât foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Periați folia cu 1 lingură de ulei. Împrăștiați fenicul feliat în centrul foliei ca pat pentru pește. Fenicul de sus cu felii de lămâie, apoi pește, distanțându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
LămâieLămâie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
4
Presărați morcovi peste pește; aranjați roșiile în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MorcovMorcov
PeștePește
5
Stropiți 3 linguri de ulei peste pește și roșii. Se acoperă cu 16 crenguțe de cimbru. Acoperiți peștele cu folie și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
TomateTomate
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți peștele până când este opac în centru, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Între timp, amestecați restul de 3/4 cană de ulei de măsline și usturoi în blender până se omogenizează. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Deschideți pachetul de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Stropiți tot sosul peste pește și legume. Resigilați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Lăsați peștele să se răcească la temperatura camerei 1 oră. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
11
Aruncați crenguțele de cimbru. Folosind spatula mare, transferați 1 file de pește cu bază de fenicul pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Împărțiți roșiile, morcovii și sosul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
File De PeșteFile De Pește
TomateTomate
MorcovMorcov
FeniculFenicul
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Garnisiți peștele cu pene de lămâie și frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
FeniculFenicul
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate90
Revista