Halibut cu crustă de susan cu sos de smântână Poblano

Halibut cu crustă de susan cu sos de smântână Poblano
Halibutul cu crustă de susan cu sos de cremă Poblano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 592 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de smântână poblano, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Halibut cu crustă de Pecan cu sos de cremă Dijon, Halibut cu crustă de cimbru și Susan, și Halibut Pacific Cu Crustă De Cimbru Și Susan.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial.
2
Așezați ouăle într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Așezați semințele de susan într-un vas puțin adânc. Dredge pește în amestec de făină; scufundați în ouă. Apăsați o parte a peștelui în semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti pestele, cu semintele in sus, 3 pana la 4 minute sau pana se rumenesc usor. Întoarceți și gătiți 3 până la 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Puneți sosul de cremă Poblano pe farfurii și acoperiți cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista