Halibut Cu Ceapa De Primavara Si Suc De Fructe De Vara Saut 4

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu ceapă de primăvară și suc de fructe de vară saut nr. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,84 USD pe porție. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de cimbru plus 4 crenguțe, sare și piper kosher, dovlecei de vară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Halibut ars cu saut vegetal de vara 4, Sparanghel, ceapă de primăvară și saut de ciuperci Morel 4, și Suc De Fructe De Vara Saut 8.
Instrucțiuni
Tăiați bulbii de ceapă pe jumătate pe lungime (sfert dacă sunt mari).
Tăiați suficiente blaturi de ceapă în lungimi de 2 " pentru a măsura 1 cană.
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Adăugați bulbii de ceapă, tăiați partea în jos; gatiti pana devin aurii, aproximativ 3 minute.
Transferați pe o farfurie.
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în aceeași tigaie.
Adăugați dovlecei; gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste si doar fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă bulbii de ceapă, 1 cană de ceapă și 1 lingură. frunze de cimbru; se condimentează cu sare și piper și se gătește până se ofilesc blaturile de ceapă, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Se ia de pe foc; pune deoparte amestecul de dovlecei.
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu-mare. Condimentează halibutul cu sare.
Adăugați pește și crenguțe de cimbru în tigaie și gătiți până când peștele se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți peștele și gătiți până când este gătit și opac în centru, cu aproximativ 2 minute mai mult. Împărțiți salata de ceapă-dovlecei între farfurii; deasupra cu halibut.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.