Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Halibutul cu ardei gras roșu și gust de măsline ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 329 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.66 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați măsline umplute cu pimiento, crenguțe de cimbru, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Halibut prăjit în tigaie cu gust de ardei gras, Halibut cu cuscus de măsline și ardei gras, și Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Periați foaia mare de copt cu margini cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Încălziți 3 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ardei gras, ceapă, usturoi și cimbru. Saut până când ardeiul gras este moale, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se ia de pe foc.
6
Se amestecă în măsline, oțet și pastă de roșii. Condimentați gustul după gust cu cayenne, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
(fie Fie Obișnuit)
7
Așezați peștele pe foaia de copt pregătită și periați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Se presară sare și piper. Lingura suficient de gust peste fiecare File pentru a acoperi. Rezervă restul de gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
9
Coaceți peștele până când este opac în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Transferați peștele pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
11
Se ornează cu crenguțe de cimbru; se servește cu gust rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.