Halibut Copt Învelit În Frunze De Salată

Halibut Copt Învelit În Frunze De Salată
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Halibutul copt învelit în frunze de salată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 5,51 USD pe porție. O porție conține 702 calorii, 100g de proteine, și 29G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați boston, vin, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Halibut învelit în frunze de struguri, Somon învelit în frunze de smochin cu varză coaptă, și Broșetă Plată De Creveți Învelită În Salată De Mare Cu Salată De Mare Ma.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Revista