Halibut braconat cu portocaliu șofran a Uperculoli
Halibut fiert în apă cu portocaliu șofran a Approlioles ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $6.87 pe portie. O porție conține 247 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin turcești, boabe de piper, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Halibut Ars În Tigaie Cu Aioli De Șofran, Ulei De Măsline Halibut Braconat Cu Fenicul Și Șofran, și Portocaliu-Șofran A Arrovoli.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă cu vin, ceapă, frunze de dafin, boabe de piper, cimbru și sare la fierbere într-o tigaie adâncă de 12 inci, acoperită, la foc moderat, apoi reduceți focul și fierbeți 10 minute.
Adăugați halibut (lichidul abia ar trebui să acopere peștele; dacă nu, adăugați mai multă apă) și braconați la foc mic, neacoperit, până când este opac și tocmai gătit, aproximativ 6 minute.
Transferați peștele pe o farfurie cu o spatulă cu fante. Îndepărtați și aruncați pielea, apoi transferați peștele pe un platou sau farfurii individuale cu spatulă cu fante.
Se serveste cald sau la temperatura camerei, cu un arkuloli.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.