Halibut ars cu coriandru și morcovi
Halibutul ars cu coriandru și morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă $ 8.37 pe portie. O porție conține 409 calorii, 41G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, semințe de coriandru, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Halibut Confit cu praz, coriandru și lămâie, Halibut Confit cu praz, coriandru și lămâie, și Morcovi De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți halibutul: prăjiți semințele de coriandru și fenicul într-o tigaie medie la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se zdrobește cu un mortar și pistil sau se transferă într-o râșniță de condimente curată. Grind la o pulbere fină.
Adăugați turmericul și cayenne. Puneți deoparte 1/4 linguriță din amestecul de condimente; rezervați amestecul de condimente rămas.
Așezați halibutul pe o foaie/tavă de copt și condimentați cu sare și piper.
Periați sau stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și frecați amestecul de condimente rămas peste pește pe ambele părți. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Pregătiți morcovii: în timp ce peștele se odihnește, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, umpleți un alt vas cu gheață și apă pentru a crea o baie de gheață. Când apa fierbe, adăugați morcovii și gătiți până când sunt fragede, aproximativ 2 minute.
Transferați-le în baia de gheață cu o lingură cu fante. Scoateți-le după aproximativ 2 minute și lăsați-le deoparte.
Faceți sosul de iaurt: prăjiți semințele de muștar într-o tigaie la fel cum ați făcut cu semințele de coriandru și fenicul. Zdrobiți sau măcinați și amestecați împreună cu iaurt, ulei de măsline și ghimbir ras. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un castron mic.
Când masa este pregătită, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și încălziți până la sclipire.
Adăugați fileurile de halibut în tigaie și lăsați să gătească neatinse până când încep să se elibereze ușor din tigaie, aproximativ 4 minute. Întoarceți ușor și gătiți cealaltă parte până când peștele este doar gătit, dar încă ușor translucid în centru.
Scoateți peștele pe platou.
Încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline într-o altă tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați morcovii și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Adăugați șalota și gătiți până abia începe să se înmoaie, dar încă violet, aproximativ 2 minute. Trageți de pe foc și transferați morcovii pe o farfurie sau platou.
Adăugați amestecul de condimente rezervat de 1/4 linguriță în uleiul rezidual din tigaie. Puneți uleiul aromat peste morcovi și terminați cu pătrunjel.
Serviți pește și morcovi pe 2 farfurii frumoase cu morcovi.
Stropiți cu sos de iaurt sau serviți sosul într-un castron mic alături.
Căutați Pacificul SUA sau Alaska {Pacific Canadian} cârlig și linie sau halibut prins sălbatic. De asemenea, verificați Monterey Bay Aquarium Seafood Watch pentru cele mai recente știri despre cele mai bune alegeri.
Din cartea de bucate proaspăt căsătorită: idei proaspete și rețete moderne pentru gătit cu și unul pentru celălalt de Sarah Copeland. Text Copyright 2012 de Sarah Copeland; fotografii Copyright 2012 de Sara Remington. Publicat de Chronicle Books LLC.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.