Halibutul aburit la cuptor este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 35 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 44 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de halibut, roșii, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Halibut Aburit, Halibut Aburit, și Halibut aburit cu Sothy.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Cu cojitorul de legume, îndepărtați 1 coajă de coajă din lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați în robotul de bucătărie împreună cu crenguțe de cimbru și 3 roșii. Puls până aproape piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se toarnă amestecul într-un set de sită cu ochiuri medii peste un castron mare; lasa sa stea.În castron mic, de la lamaie, grătar coaja rămasă și stoarce 3 linguri de suc. Se amestecă mărar, ulei și jumătate de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat Culese
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Să stea.Gatiti quinoa ca eticheta direcționează. Se amestecă pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
5
Așezați halibutul într-o tigaie mică; se presară cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper negru proaspăt măcinat. Umpleți tigaia cu apă fierbinte pentru a ajunge la o treime din partea laterală a fileurilor. Prăjiți 10 până la 12 minute sau până când halibutul devine opac pe tot parcursul.Între timp, tocați mărunt Roșia rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Halibut
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Transferați într-un castron mediu împreună cu castraveți, măr, capere, amestec de lămâie-ulei și 1/8 linguriță fiecare sare și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă până se amestecă bine. Cu spatula de cauciuc, apăsați amestecul de roșii-cimbru în strecurătoare pentru a extrage lichid; aruncați solidele. Împărțiți lichidul de roșii și quinoa în 4 farfurii. Cu spatula cu fante, scoateți halibutul din apă; așezați deasupra quinoa. Se acoperă cu amestec de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Culese Crengute De Marar
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Halibut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.