Halibutul aburit la cuptor este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 35 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 44 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de halibut, roșii, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Halibut Aburit, Halibut Aburit, și Halibut aburit cu Sothy.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Cu cojitorul de legume, îndepărtați 1 coajă de coajă din lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați în robotul de bucătărie împreună cu crenguțe de cimbru și 3 roșii. Puls până aproape piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă amestecul într-un set de sită cu ochiuri medii peste un castron mare; lasa sa stea.În castron mic, de la lamaie, grătar coaja rămasă și stoarce 3 linguri de suc. Se amestecă mărar, ulei și jumătate de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat Culese
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Să stea.Gatiti quinoa ca eticheta direcționează. Se amestecă pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
5
Așezați halibutul într-o tigaie mică; se presară cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper negru proaspăt măcinat. Umpleți tigaia cu apă fierbinte pentru a ajunge la o treime din partea laterală a fileurilor. Prăjiți 10 până la 12 minute sau până când halibutul devine opac pe tot parcursul.Între timp, tocați mărunt Roșia rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Halibut
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Transferați într-un castron mediu împreună cu castraveți, măr, capere, amestec de lămâie-ulei și 1/8 linguriță fiecare sare și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă până se amestecă bine. Cu spatula de cauciuc, apăsați amestecul de roșii-cimbru în strecurătoare pentru a extrage lichid; aruncați solidele. Împărțiți lichidul de roșii și quinoa în 4 farfurii. Cu spatula cu fante, scoateți halibutul din apă; așezați deasupra quinoa. Se acoperă cu amestec de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Culese Crengute De Marar
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Halibut
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.