Haggis vegetarian

Haggis vegetarian
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute de petrecut în bucătărie, Haggis Vegetarian ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian de încercat. O porție conține 175 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 499 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, morcov, alune măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multora le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 41% . Încercați Haggis vegetarian , scoici umplute vegetariene șitamale de pui și vegetariene cu sos mole roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incinge uleiul vegetal intr-o cratita la foc mediu si se caleste ceapa 5 minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 1/3 Cană De Ovăz Tăiat Din Oțel1 1/3 Cană De Ovăz Tăiat Din Oțel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Amestecați morcovul și ciupercile și continuați să gătiți 5 minute. Se amestecă bulionul, lintea, fasolea, alunele, alunele, sosul de soia și sucul de lămâie. Asezonați cu cimbru, rozmarin, piper cayenne și amestecuri de condimente. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic și se fierbe 10 minute. Amestecați ovăzul, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Condimente MixteCondimente Mixte
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
LinteLinte
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 5x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se amestecă oul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Transferați amestecul în tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți 30 de minute, până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista