Haggis vegetarian

Haggis vegetarian
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute de petrecut în bucătărie, Haggis Vegetarian ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian de încercat. O porție conține 175 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 499 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, morcov, alune măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multora le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 41% . Încercați Haggis vegetarian , scoici umplute vegetariene șitamale de pui și vegetariene cu sos mole roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incinge uleiul vegetal intr-o cratita la foc mediu si se caleste ceapa 5 minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 1/3 Cană De Ovăz Tăiat Din Oțel1 1/3 Cană De Ovăz Tăiat Din Oțel
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Amestecați morcovul și ciupercile și continuați să gătiți 5 minute. Se amestecă bulionul, lintea, fasolea, alunele, alunele, sosul de soia și sucul de lămâie. Asezonați cu cimbru, rozmarin, piper cayenne și amestecuri de condimente. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic și se fierbe 10 minute. Amestecați ovăzul, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Condimente MixteCondimente Mixte
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
LinteLinte
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 5x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Se amestecă oul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Transferați amestecul în tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți 30 de minute, până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista