Haggis vegetarian
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute de petrecut în bucătărie, Haggis Vegetarian ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian de încercat. O porție conține 175 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 499 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, morcov, alune măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multora le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 41% . Încercați Haggis vegetarian , scoici umplute vegetariene șitamale de pui și vegetariene cu sos mole roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incinge uleiul vegetal intr-o cratita la foc mediu si se caleste ceapa 5 minute, pana se inmoaie.
Amestecați morcovul și ciupercile și continuați să gătiți 5 minute. Se amestecă bulionul, lintea, fasolea, alunele, alunele, sosul de soia și sucul de lămâie. Asezonați cu cimbru, rozmarin, piper cayenne și amestecuri de condimente. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic și se fierbe 10 minute. Amestecați ovăzul, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 5x9 inci.
Se amestecă oul în cratiță.
Transferați amestecul în tava de copt pregătită.
Coaceți 30 de minute, până se întărește.