Gătiți cartea: orez cu oală de lut de pui și legume

Gătiți cartea: orez cu oală de lut de pui și legume
Gatiti cartea: orezul din oala de lut de pui si legume ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 929 calorii, 39G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $2.51 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, bulion de pui, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: carne de porc cu ghimbir cu smochine si fenicul Murat, Gatiti cartea: orez de soia si pui, și Gătiți cartea: cârnați, creveți și orez prăjit cu pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați împreună sarea, piperul alb, zahărul, sosul de soia și sosul de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați puiul și folosiți bețișoarele pentru a amesteca bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
3
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă ceapa și se sotează aproximativ 1 minut, sau până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați țelina, morcovul și ciupercile și continuați să sotati aproximativ 2 minute sau până când sunt fierte pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6
Adăugați puiul și sotati ușor timp de 3 până la 4 minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Se ia de pe foc, se amestecă mazărea și se lasă tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Clătiți orezul și lăsați-l să se scurgă de la 10 minute într-o sită poziționată peste un castron. Între timp, aduceți stocul la foc mic într-o cratiță mică și apoi acoperiți pentru a-l menține fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-un cuptor olandez de 5 litri cu fund greu sau o oală similară, încălziți restul de 3 linguri de ulei la foc mediu-mare. Agitați ferm Sita care ține orezul pentru a expulza orice apă ascunsă, apoi adăugați orezul în oală. Se amestecă constant cu o lingură mare timp de aproximativ 3 minute, sau până când boabele sunt opace și se simt ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Adăugați stocul și așteptați fierberea dramatică. Dați imediat orezului și puneți un amestec mare, apoi coborâți focul la mediu, astfel încât conținutul să fiarbă și să acopere oala. Pune-ți urechea lângă oală și vei auzi bubbling blând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
În următoarele 5 minute, încurajați boabele să absoarbă stocul și să gătească uniform. Pentru a face acest lucru, scoateți periodic capacul, dați orezului o agitare mare și rapidă și apoi înlocuiți capacul. De obicei, amestec orezul de 3 ori, de obicei la aproximativ 30 de secunde după ce penele de abur încep să tragă de sub capac. Orezul va înota mai întâi în stoc și apoi va deveni progresiv mai puțin ușor de mutat. La suprafață se vor forma și cratere mici. Când amestecați a treia oară, orezul ar trebui să se lipească puțin de tigaie și cea mai mare parte a stocului va fi absorbită. (Dacă nu a atins acest punct, continuați să gătiți aproximativ un minut și verificați din nou.) În acest moment, nivelați orezul și dați focul la minim. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Descoperiți și adăugați legumele și puiul și orice sucuri din tigaie, distribuindu-le uniform peste orez. Puneți la loc capacul și continuați să gătiți timp de 10 minute mai mult. Descoperiți și amestecați conținutul, răzuind fundul pentru a combina toate ingredientele. Înlocuiți capacul, scoateți-l de pe foc și lăsați orezul să stea 10 minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Pufați orezul cu bețișoare sau o furculiță și apoi lingurați-l în 1 sau 2 boluri sau platouri de servire. Dacă s-a format puțină crustă pe fundul oalei, scoateți-o și serviți cioburile separat pentru oricine se bucură de gustul lor crocant și de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista