Gătiți cartea: filete într-o crustă proaspătă de ierburi
Gătiți cartea: filetele într-o crustă proaspătă de plante ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Pentru $ 8.77 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1581 calorii, 195g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, pesmet, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Gătiți cartea: plăcintă cu oală de pui cu lămâie cu crustă de biscuiți cu pătrunjel, Gatiti cartea: pajiști Herb Salsa, și Gatiti cartea: Ceviche verde cu ierburi cu castravete.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți crusta de plante. Bateți untul într-un castron până devine cremos, apoi bateți firimiturile de pâine, frunzele de tarhon, frunzele de busuioc, frunzele de chervil și șalota. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți amestecul între două foi de ceară sau hârtie pergament și răciți la frigider cel puțin 1 oră înainte de utilizare.
Aruncați vinetele, dovleceii și roșiile în jumătate din uleiul de măsline.
Încălziți o tigaie cu crestături, adăugați legumele și gătiți la foc mic, întorcându-se ocazional, până când este fragedă, dar încă fermă.
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie.
Adăugați filetele și gătiți la foc mare timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc, apoi coborâți focul și gătiți, întorcându-se ocazional, timp de 7-8 minute, până când sunt fierte și fragede. Preîncălziți broilerul.
Transferați carnea de porc în tigaia cu legume.
Așezați o fâșie de crustă de ierburi deasupra fiecărui filet și fierbeți până când crusta se rumeneste ușor.
Dacă este necesar, înfășurați mânerul tăvii în folie înainte de a fierbe pentru a o proteja de deteriorare.