Gătiți cartea: curcan în stil Catalan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Catalan-Style Turkey. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $3.77 pe portie. O porție conține 1169 calorii, 134g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, apă, tobe de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pinenuts ai putea urma acest curs principal cu Macaroane De Migdale Fără Gluten Fără Făină ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Gatiti cartea: cartofi Catalani Bravas, Gatiti cartea: cartofi în stil Girarrosto, și Gătiți cartea: fasole roșie în stil New Orleans pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți stafidele și prunele într-un castron și turnați sherry sau vino rancio.
Se lasă la macerat 12 ore.
Tăiați subțire ceapa. Condimentează curcanul cu sare și piper.
Puneți o tigaie largă la foc mediu, apoi adăugați aproape tot uleiul. Rumeniti curcanul timp de 10 minute, pana devine auriu peste tot.
Adăugați ceapa. Încercați ceapa și curcanul timp de aproximativ 10 minute, amestecând des, până când ceapa este caramelizată și maro auriu închis.
Scurgeți sherry sau vino rancio din fructe, apoi adăugați-l în tigaie.
Când cea mai mare parte a vino rancio s-a evaporat, adăugați roșiile tocate și continuați să gătiți până când totul este bine caramelizat.
Se toarnă în apă, se reduce focul și se fierbe timp de 30 de minute.
Adăugați stafidele și prunele. Acoperiți tigaia și lăsați să gătească încă o oră, sau până când curcanul este foarte fraged și sosul este gros și gustos.
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie, apoi adăugați nucile de pin. Gatiti la foc mic aproximativ 5 minute, amestecand des pana devin aurii.
Puneți curcanul pe un vas de servit, acoperiți cu sosul, stafidele și prunele. Finalizați cu o stropire de nuci de pin.