Gătiți cartea: curcan în stil Catalan

Gătiți cartea: curcan în stil Catalan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Catalan-Style Turkey. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $3.77 pe portie. O porție conține 1169 calorii, 134g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, apă, tobe de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pinenuts ai putea urma acest curs principal cu Macaroane De Migdale Fără Gluten Fără Făină ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Gatiti cartea: cartofi Catalani Bravas, Gatiti cartea: cartofi în stil Girarrosto, și Gătiți cartea: fasole roșie în stil New Orleans pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți stafidele și prunele într-un castron și turnați sherry sau vino rancio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Prune UscatePrune Uscate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se lasă la macerat 12 ore.
3
Tăiați subțire ceapa. Condimentează curcanul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Puneți o tigaie largă la foc mediu, apoi adăugați aproape tot uleiul. Rumeniti curcanul timp de 10 minute, pana devine auriu peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa. Încercați ceapa și curcanul timp de aproximativ 10 minute, amestecând des, până când ceapa este caramelizată și maro auriu închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Scurgeți sherry sau vino rancio din fructe, apoi adăugați-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Când cea mai mare parte a vino rancio s-a evaporat, adăugați roșiile tocate și continuați să gătiți până când totul este bine caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Se toarnă în apă, se reduce focul și se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Adăugați stafidele și prunele. Acoperiți tigaia și lăsați să gătească încă o oră, sau până când curcanul este foarte fraged și sosul este gros și gustos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Prune UscatePrune Uscate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie, apoi adăugați nucile de pin. Gatiti la foc mic aproximativ 5 minute, amestecand des pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Puneți curcanul pe un vas de servit, acoperiți cu sosul, stafidele și prunele. Finalizați cu o stropire de nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Revista