Gătiți cartea: Cum să vă vindecați propria slănină

Gătiți cartea: Cum să vă vindecați propria slănină
Gătiți cartea: Cum să vă vindecați propria slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 7 și costă $1.49 pe portie. O porție conține 858 calorii, 15g de proteine, și 86G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, cimbru, sare de întărire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Gatiti cartea: maioneza cu grasime de Bacon, Gatiti cartea: Mar (sau pere) Bacon Crisp, și Gatiti cartea: pâine cu brânză Bacon-Pimento pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați-l pe o foaie mare de hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
După ce s-au terminat cele 7 zile, scoateți burta de porc, spălați-o și uscați-o foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
4
Așezați carnea într-un vas de copt și acoperiți cu folie de plastic sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Se da la frigider 24 de ore. Acest lucru permite sării să se distribuie uniform în toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați coaja. Uscați foarte bine carnea și înfășurați-o în hârtie de ceară înainte de a o pune într-o pungă la frigider, unde se va păstra aproximativ 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
7
Notă: unii măcelari vă vor vinde o burtă de porc care a fost pliată. Acest lucru nu afectează aroma, dar pliul din coajă poate face ca slănina să se îndoaie. Pentru a evita acest lucru, cântăriți slănina în timpul procesului de întărire de 7 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Așezați carnea în pungă într-o tigaie și așezați o tigaie mai mică deasupra, apoi încărcați greutatea. Eu folosesc o cărămidă. De fiecare dată când întoarceți carnea, înlocuiți greutatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Fotografie: 8 iStockphoto.com/Juanmonino
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista