Gătiți cartea: Cum să vă vindecați propria slănină

Gătiți cartea: Cum să vă vindecați propria slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 7 și costă $1.49 pe portie. O porție conține 858 calorii, 15g de proteine, și 86G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, cimbru, sare de întărire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Gatiti cartea: maioneza cu grasime de Bacon, Gatiti cartea: Mar (sau pere) Bacon Crisp, și Gatiti cartea: pâine cu brânză Bacon-Pimento pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați carnea.
Așezați-l pe o foaie mare de hârtie de ceară.
După ce s-au terminat cele 7 zile, scoateți burta de porc, spălați-o și uscați-o foarte bine.
Așezați carnea într-un vas de copt și acoperiți cu folie de plastic sau folie.
Se da la frigider 24 de ore. Acest lucru permite sării să se distribuie uniform în toată carnea.
Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați coaja. Uscați foarte bine carnea și înfășurați-o în hârtie de ceară înainte de a o pune într-o pungă la frigider, unde se va păstra aproximativ 2 săptămâni.
Notă: unii măcelari vă vor vinde o burtă de porc care a fost pliată. Acest lucru nu afectează aroma, dar pliul din coajă poate face ca slănina să se îndoaie. Pentru a evita acest lucru, cântăriți slănina în timpul procesului de întărire de 7 zile.
Așezați carnea în pungă într-o tigaie și așezați o tigaie mai mică deasupra, apoi încărcați greutatea. Eu folosesc o cărămidă. De fiecare dată când întoarceți carnea, înlocuiți greutatea.
Fotografie: 8 iStockphoto.com/Juanmonino