Gătiți cartea: Cum să vă vindecați propria slănină

Gătiți cartea: Cum să vă vindecați propria slănină
Gătiți cartea: Cum să vă vindecați propria slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 7 și costă $1.49 pe portie. O porție conține 858 calorii, 15g de proteine, și 86G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, cimbru, sare de întărire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Gatiti cartea: maioneza cu grasime de Bacon, Gatiti cartea: Mar (sau pere) Bacon Crisp, și Gatiti cartea: pâine cu brânză Bacon-Pimento pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Așezați-l pe o foaie mare de hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
După ce s-au terminat cele 7 zile, scoateți burta de porc, spălați-o și uscați-o foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
4
Așezați carnea într-un vas de copt și acoperiți cu folie de plastic sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Se da la frigider 24 de ore. Acest lucru permite sării să se distribuie uniform în toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați coaja. Uscați foarte bine carnea și înfășurați-o în hârtie de ceară înainte de a o pune într-o pungă la frigider, unde se va păstra aproximativ 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
7
Notă: unii măcelari vă vor vinde o burtă de porc care a fost pliată. Acest lucru nu afectează aroma, dar pliul din coajă poate face ca slănina să se îndoaie. Pentru a evita acest lucru, cântăriți slănina în timpul procesului de întărire de 7 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Așezați carnea în pungă într-o tigaie și așezați o tigaie mai mică deasupra, apoi încărcați greutatea. Eu folosesc o cărămidă. De fiecare dată când întoarceți carnea, înlocuiți greutatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Fotografie: 8 iStockphoto.com/Juanmonino
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista