Găluște Vegetariene Parfumate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găluște vegetariene parfumate. Această rețetă servește 1 și costă 2,98 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 472 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piei gyoza, ghimbir, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găluște Vegetariene, Vegetarian Soi Gau "Găluște De Apă", și Chik ' n Vegetarian și găluște.
Instrucțiuni
Mai întâi înfășurați plăcile de tofu în prosoape de hârtie sau un prosop de bumbac și așezați deasupra o greutate mare, cum ar fi o tigaie din fontă.
Lăsați să stea 30 de minute pentru a apăsa excesul de apă, apoi, folosind o furculiță, zdrobiți tofu până se omogenizează într-un castron mare.
În al doilea rând rupeți capacele de ciuperci negre cu mâna sau tocați-le într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Ștergeți castanele de apă uscate cu prosoape de hârtie și tocați-le mărunt cu mâna sau în robotul de bucătărie.
Puneți tofu, ciuperci negre, castane de apă, morcovi și condimente într-un castron. Se amestecă energic cu o lingură sau cu mâinile pentru a se amesteca bine.
Adăugați gălbenușurile de ou și 2 linguri de amidon de porumb și amestecați până se omogenizează și se lipesc.
Presărați o altă lingură de amidon de porumb dacă umplutura este prea slabă.
Așezați lingura de umplutură în centrul fiecărei piele de găluște și umeziți marginea cu un deget înmuiat în apă sau un ou bătut. Îndoiți-vă pentru a forma o formă de jumătate de lună. Apăsați marginile împreună pentru a închide umplutura și etanșarea.
Așezați găluștele finite pe o foaie de copt care a fost ușor prăfuită cu amidon de porumb.
În al cincilea rând, aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați o treime din găluște. Odată ce apa revine la fierbere, gătiți timp de 3 până la 4 minute la foc mediu-mare.
Scoateți din apă cu o strecurătoare și așezați găluștele fierte pe un platou de servire. Gătiți găluștele rămase în încă două loturi conform instrucțiunilor.
Se servește cu sosul picant de scufundare.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;