Găluște Vegetariene Parfumate

Găluște Vegetariene Parfumate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găluște vegetariene parfumate. Această rețetă servește 1 și costă 2,98 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 472 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piei gyoza, ghimbir, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găluște Vegetariene, Vegetarian Soi Gau "Găluște De Apă", și Chik ' n Vegetarian și găluște.

Instrucțiuni

1
Mai întâi înfășurați plăcile de tofu în prosoape de hârtie sau un prosop de bumbac și așezați deasupra o greutate mare, cum ar fi o tigaie din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați să stea 30 de minute pentru a apăsa excesul de apă, apoi, folosind o furculiță, zdrobiți tofu până se omogenizează într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În al doilea rând rupeți capacele de ciuperci negre cu mâna sau tocați-le într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Ștergeți castanele de apă uscate cu prosoape de hârtie și tocați-le mărunt cu mâna sau în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Al treilea
5
Puneți tofu, ciuperci negre, castane de apă, morcovi și condimente într-un castron. Se amestecă energic cu o lingură sau cu mâinile pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați gălbenușurile de ou și 2 linguri de amidon de porumb și amestecați până se omogenizează și se lipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
7
Presărați o altă lingură de amidon de porumb dacă umplutura este prea slabă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8
Al patrulea
9
Așezați lingura de umplutură în centrul fiecărei piele de găluște și umeziți marginea cu un deget înmuiat în apă sau un ou bătut. Îndoiți-vă pentru a forma o formă de jumătate de lună. Apăsați marginile împreună pentru a închide umplutura și etanșarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Așezați găluștele finite pe o foaie de copt care a fost ușor prăfuită cu amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
În al cincilea rând, aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați o treime din găluște. Odată ce apa revine la fierbere, gătiți timp de 3 până la 4 minute la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Scoateți din apă cu o strecurătoare și așezați găluștele fierte pe un platou de servire. Gătiți găluștele rămase în încă două loturi conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
13
Se servește cu sosul picant de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista