Găluște de varză, Năsturel și nuci de pin
Varză, Năsturel și nuci de pin găluște ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 45 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână năsturel, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Găluște de năsturel și Tofu, și Paste cremoase Peppadew cu Nasturel și nuci de pin.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru, combinați năsturelul tocat, varza, ceapa verde, usturoiul și nucile de pin și tocați-le bine împreună.
Transferați amestecul într-un castron și condimentați cu sarea și piperul alb. Frământați ușor amestecul pentru a ofili verdele.
Întindeți 6 ambalaje gyoza pe o suprafață de lucru și periați marginile cu apă. Lingurați 2 lingurițe de umplutură în centrul fiecărui ambalaj și pliați în jumătate; apăsați ferm marginile pentru a sigila, apăsând orice buzunare de aer.
Transferați găluștele pe o foaie de copt praf de amidon de porumb. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura.
Într-o oală cu apă sărată clocotită, gătiți găluștele până când sunt fragede și translucide, aproximativ 3 minute. Alternativ, aburiți găluștele pe un raft așezat pe o tigaie peste apă clocotită.
Serviți găluștele fierbinți cu sos de soia.