Găluște de porc și arpagic cu creveți uscați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 75 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scallion, sos de soia, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Găluște de porc și arpagic, Găluște de porc și arpagic, și Găluște de porc și creveți (Shu mai).
Instrucțiuni
1
Faceți aluat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
2
Într-un castron mare, combinați făina, sarea și 1 cană de apă clocotită. Folosind lingura de lemn, se amestecă până când aluatul formează minge shaggy, apoi se transferă la suprafață ușor presarata cu faina si se framanta pana se omogenizeaza si stralucitor, 6-8 minute. (Alternativ, amestecați și frământați folosind mixerul electric prevăzut cu cârlig de aluat; timpul de frământare va fi mai scurt.) Înfășurați ușor în folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Folie De Plastic
Lingura De Lemn
Bol
3
În timp ce aluatul se odihnește, faceți umplutura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Folosind mâinile, frământați ușor amestecul în castron până când se combină. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Rulați ambalajele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Tapetați foaia mare de copt cu prosoape de hârtie și praf ușor cu făină. Împărțiți aluatul în 3 bucăți uniforme. Pe suprafața ușor făinată, folosind palmele mâinilor, rulați fiecare piesă într-un jurnal cu diametrul de 3/4 inch. Folosind cuțitul cu făină, tăiați fiecare buștean în secțiuni lungi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Cuțit
7
Ciupiți 1 secțiune de aluat în cerc, apoi întindeți-o pe suprafața făinată folosind sucitorul făinat până la runda cu diametrul de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
8
Transferați Runda pe foaia de copt și repetați cu secțiunile de aluat rămase, stivuind rundele în straturi pe prosoape de hârtie făinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
9
Umpleți și pliați găluște
10
Tapetați a doua foaie mare de copt cu prosoape de hârtie și praf ușor cu făină. Țineți 1 înveliș în palma mâinii. Folosind vârful degetului scufundat în apă, udați ușor în jurul marginii ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
11
Așezați 1 lingură plină de umplutură în centrul ambalajului, apoi pliați ambalajul în jumătate fără a sigila marginile, cupând jumătatea lunii (partea deschisă în sus) între degetul mare și degetele și tamponând ușor umplutura cu cealaltă mână pentru a menține marginea ambalajului fără umplutură.
12
Folosind degetul mare și arătătorul mâinii stângi, începeți să ciupiți marginile ambalajului împreună în timp ce împingeți 1 margine în pliuri minuscule cu degetul mare al mâinii drepte. Continuați să pliați și să ciupiți întregul semicerc până când ambalajul este sigilat (partea nepliată se va curba automat). Setați găluște, marginea sigilată în sus, pe foaia de copt și repetați cu ambalajele rămase și umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
13
Pentru găluște cu aburi
14
În cratiță mare cu capac etanș, aduceți 1 1/2 inci apă la fiert. Ulei ușor abur metalic (dacă folosiți bambus, tapetați cu frunze de varză pentru a preveni lipirea) și puneți-l în tigaie. Aranjați găluștele, marginile sigilate în sus, pe abur, capac și abur până când umplutura este fermă și ambalajele sunt ușor translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
15
Pentru a prăji găluște
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
În tigaie mare, cu capac, antiaderentă, la foc moderat, încălziți 1 1/2 linguri de ulei vegetal până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Adăugați 13 până la 14 găluște, părțile plisate în sus și părțile laterale care nu se ating și turnați imediat suficientă apă rece pentru a ajunge la jumătatea părților găluștelor (aveți grijă; uleiul se poate stropi). Acoperiți și gătiți până când lichidul este evaporat și fundul găluștelor este crocant și auriu, aproximativ 10 minute. (Folosiți spatula pentru a slăbi și ridicați marginile pentru a verifica fundul; înlocuiți capacul și continuați să gătiți dacă este necesar, verificând după 1 până la 2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
18
Transferați găluștele, cu părțile clare în sus, pe platou și păstrați-le la cald. Repetați cu restul de 2 loturi de găluște.
19
În timp ce găluștele se gătesc, faceți sos de scufundare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
20
În castron mediu, se amestecă împreună toate ingredientele.