Găluște De Porc Înainte
Găluște de porc Make-Ahead ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 116 porții cu 65 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți amidon de porumb, ulei de susan, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Supă de lămâie miso înainte cu găluște de ciuperci, Carne de porc chinezească înainte, și Face Înainte Crock Oală De Porc.
Instrucțiuni
Procesați coapsele de porc într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Combinați coapsele de porc, cârnații de porc și următoarele 11 ingrediente.
Tăiați colțurile din piei wonton pentru a forma cercuri. Aruncați 1 linguriță de amestec pe mijlocul fiecărei piele. Adunați părțile pielii, lăsând aluatul să se plieze în mod natural. Strângeți ușor mijlocul în timp ce atingeți partea inferioară pe o suprafață plană, astfel încât să stea în poziție verticală.
Aranjați găluștele într-un coș de aburi din bambus peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 20 până la 25 de minute.
Serviți cu sosuri, dacă doriți.
Notă: pentru a îngheța, aranjați găluștele pe o foaie de copt; congelați timp de 2 ore.
Așezați în pungi de congelator cu fermoar; etichetați și congelați până la 3 luni. Pentru a găti găluște din stare înghețată, aburiți timp de 22 până la 25 de minute.