Găluște de mere III

Găluște de mere III
Apple găluște III ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de suc de mere, scorțișoară măcinată, făină auto-în creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Găluște De Mere, Găluște De Mere, și Găluște De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați făina, 1/2 cană suc de mere și scorțișoară, amestecând până la neted. Se amestecă mărul tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o oală de 4 litri cu un capac bine fixat, turnați 2 cutii de suc de mere. Se aduce la fierbere la foc mediu. Puneți amestecul de mere cubulete cu linguri de supă în suc fierbinte. Acoperiți și lăsați să fiarbă 20 de minute. Nu scoateți capacul în timpul gătitului. După 20 de minute, scoateți găluștele din tigaie; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
MărMăr
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Amestecați amidonul de porumb în sucul de mere rămas în oală și gătiți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Serviți peste găluște.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista