Găluște De Mere Cu Scorțișoară-Caramel Cu Stafide Aurii
Nevoie de o garnitură vegetariană? Găluște de mere cu scorțișoară-Caramel cu stafide aurii ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 899 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bucățiruste, zahăr brun ferm, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Găluște De Mere În Sirop De Scorțișoară Caramel, Marmeladă de portocale de morcovi cu scorțișoară și stafide aurii, și Salată de ridiche prăjită cu zahăr de scorțișoară cu migdale și stafide aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți bucățile pe o suprafață ușor făinată; tăiați aluatul în benzi de 12 (10 - x 1-inch), rezervând resturi de aluat pentru utilizare ulterioară. Crisscross 2 benzi de aluat pe suprafață, formând un"X".
Așezați 1 măr în centrul "X". Lingura 1 Lingura. stafide în miez de mere, presând stafidele pentru compactare. Trageți benzi în sus și peste măr, apăsând aluatul în miez; tăiați excesul, dacă este necesar. Repetați cu fâșiile rămase, merele și stafidele.
Reroll resturi de aluat rămase.
Tăiați formele frunzelor din aluat folosind un cuțit de tăiat. Scorați ușor desenele în frunze folosind cuțitul.
Se amestecă împreună oul și 1 lingură. apă; ungeți benzi de aluat pe mere cu amestec de ouă. Apăsați ușor frunzele pe fâșii de aluat deasupra merelor; periați frunzele cu amestec de ouă.
Bateți împreună untul topit și următoarele 4 ingrediente; se toarnă amestecul în 6 (6 inci) din fontă.
Așezați 1 măr în centrul fiecărei tigaie.
Coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până când patiseria se rumeneste, protejând blaturile de mere cu folie de aluminiu după 15 minute pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Scoateți din cuptor. Apăsați 1 băț de scorțișoară în centrul fiecărui măr pentru a semăna cu o tulpină.
Sos de sos în skillets peste mere.
Pentru a coace într - un vas de copt de 13 x 9 inci: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin pas
Bateți împreună untul topit și următoarele 4 ingrediente; se toarnă amestecul în vasul de copt.
Așezați merele în vasul de copt. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.