Găluște De Mere
Găluște de mere este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 883 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Un amestec de ou, zahăr, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Găluște De Mere, Găluște De Mere, și Găluște De Mere.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați zahărul și scorțișoara. Pune deoparte.
Pe o suprafață făinoasă, întindeți una dintre foile de foietaj pe un pătrat de 13 pe 13 inci.
Tăiați pătratul în jumătate și tăiați fiecare jumătate într-un dreptunghi de 9 pe 6 inci. Dacă doriți să faceți decorul opțional la Pasul 3, rezervați resturile. Cu oul bătut, periați ușor 1 inch de-a lungul marginilor unuia dintre dreptunghiuri. Puneți unul dintre mere, cu susul în jos, în mijlocul dreptunghiului și turnați suficient zahăr de scorțișoară în cavitatea centrală pentru a ajunge în vârf. Adunați cele patru colțuri ale patiseriei și ciupiți-le împreună. Prindeți marginile împreună pentru a sigila. Cu foarfeca, tăiați orice exces de patiserie de unde se întâlnesc marginile. Repetați cu restul de patiserie, mere și zahăr de scorțișoară.
Dacă doriți, folosiți un cuțit mic pentru a tăia opt frunze mici din resturile de patiserie.
Periați spatele frunzelor cu oul bătut și atașați două dintre ele la vârful fiecărei găluște.
Răciți găluștele timp de 15 minute.
Puneți-le pe o foaie de copt grea și periați-le ușor cu oul bătut.
Coaceți găluștele timp de 8 minute. Reduceți focul la 400 și continuați să gătiți până devine auriu, cu 20 până la 22 de minute mai mult. Nu coaceți prea mult sau găluștele se pot sparge.