Găluște De Mango Cu Sparanghel Cu Orez De Busuioc De Nucă De Cocos

Găluște De Mango Cu Sparanghel Cu Orez De Busuioc De Nucă De Cocos
Găluște de mango cu sparanghel cu orez de busuioc de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 596 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână unt de cocos, orez, ciuperci de stridii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, și Găluște de susan de orez dulce-arahide cu nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați apa într-un castron cu făina și amestecați împreună cu o lingură de lemn. Dacă este prea lipicios, puteți adăuga mai multă făină o lingură la un moment dat. Dacă este prea uscat, puteți adăuga mai multă apă o lingură la un moment dat. Frământați timp de 10 minute până când o gaură înfiptă în aluat se umple înapoi centimetri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați-l să se odihnească într-un castron acoperit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Încălziți puțin ulei sau bulion într-o tigaie mare sau wok la foc mare. Odată fierbinte, adăugați ceapa și saut timp de aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați condimentele așteptați un minut, amestecați, apoi adăugați usturoi, ardei iute și ghimbir. Se amestecă încă un minut, apoi se adaugă ciupercile și se amestecă încă 3 minute. Deglazați fundul tigaiei cu sucul și adăugați mango. Saut încă un minut sau două, apoi adăugați scallions și cilantro și scoateți-l de pe foc.Topiți untul de nucă de cocos la foc mediu, asigurându-vă că nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Nucă De CocosUnt De Nucă De Cocos
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați usturoiul și scallion și saut timp de aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Adăugați fulgii de ardei roșu, orezul și busuiocul și gătiți încă un minut. În cele din urmă, adăugați apa și pudra de bulion, amestecați bine, reduceți focul la minim, acoperiți și aburiți orezul timp de aproximativ 30 de minute.Umpleți vasul cu aburi cu apă, resturile de resturi și limes. Tapetați tava cu aburi cu frunze de varză roșie. Am un vapor de bambus, care are două straturi, ai putea folosi o inserție vapor, deși și doar face trei la un moment dat punându-le în poziție verticală și apoi menținându-le cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pulbere StocPulbere Stoc
Varză RoșieVarză Roșie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Intindeti aluatul într-o frânghie și lacrimă de pumn porțiune de dimensiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Rotiți aluatul într-o bilă și apoi apăsați-l împreună între A foaie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Rulați-l într-un disc plat subțire, cu diametrul de aproximativ 7 inci. Scoateți două linguri de umplutură în mijlocul discului și apoi sigilați într-o formă de jumătate de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Așezați sparanghelul cu fundul în mijlocul găluștei și pliați cele două colțuri peste el și sigilați marginile cu apă, dacă este necesar. Repetați până când aveți 6 pentru două persoane. Am făcut găluște suplimentare cu umplutura rămasă pentru mai târziu și le-am împăturit în jumătăți de lună fără sparanghel. Aduceți apa cu aburi la fierbere și puneți găluștele în tavă. Alternați tăvile după aproximativ 5 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
11
Scoateți gălușca cu clești și dacă orezul nu este gata, puneți-le într-un cuptor încălzit până când sunteți gata. Pentru placare am pus frunzele de varză roșie aburite și câteva frunze de busuioc pe fundul vasului, am modelat orezul într-un castron mai mic și l-am inversat în centrul vasului. Am aranjat găluștele deasupra și am presărat câteva semințe de susan și un amestec de sos de soia, var și siracha. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Varză RoșieVarză Roșie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SrirachaSriracha
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista